10. elokuuta 2017

we gotta get away from here

You know what? En taida tällä kertaa numeroida ja kertoa niin sanotusti yksityiskohtaisesti heinäkuussa puhelimellani otetuista valokuvista. Ensimmäiseksi, valokuvat ovat sekalaisessa järjestyksessä enkä tietenkään enää muista milloin olen ottanut mitäkin ja mitä sen jälkeen. Toiseksi, uupumus. Tämä postaus venyi tahtomattani myöhemmäksi, kiitos koulurutiinin paluun ja kello aamuviiden herätysten. Tänään opiskelin liiketaloutta aamu kahdeksasta ilta neljään, enkä ole pitkään aikaan ollut niin kauaa koulussa. Tottumista vaati, kuten moni muukin asia tällä hetkellä.

Heinäkuu oli aika mukava kuukausi, huolimatta loppukuun Rondi-ongelmaa (sivuhuomautus, koira voi tällä hetkellä paljon paremmin). Söin pehmiksen, kävin Oulussa ja markkinoilla, otin aurinkoa mökillä ja...no, yritin kaikin puolin nauttia lomasta vaikka muutto ja koulu stressasivatkin minua.

Olen vihdoinkin viimeisten muutamien päivien aikana alkanut tottumaan kaupunkielämään. Kaupunkimelu ei enää häiritse enää kuin videoissa, ja yötkin ovat nyt rauhallisia. Ruokaa vedän säännöllisesti eikä kaupoissa tule käytyä enää joka päivä tärkeää asiaa tai toista ostamassa. Hyppelen edelleen Prisman, Lidlin ja K-Citymarketin välillä kun jokaisessa on jotain halpaa mikä ei ole toisessa. Sittarissa on myös tarjouksia useimmin, ja sieltä ostinkin tänään uusia kasvojen puhdistusaineita. Myös valikoimat vaihtelevat kauppojen välillä.

Koulu vaatii edelleen totuttelua. Ei pelkästään itse opiskelun takia, vaan myös pieneksi osaksi maisemiin paluuta. On minun myönnettävä, tekee hiukan kipeää aloittaa lukuvuosi uudella alalla salissa jossa olin juuri viettänyt valmistujaisia. Minun on kuitenkin pidettävä mielessä, että haluan tämän ammatin ja työllistyä tällä alalla. Vain koulupaikka niin sanotusti ärsyttää. Yritin hakea alkuvuodesta Rovaniemeenkin, mutta olen liian pitkällä jonotuslistalla - ja tästä sain tietää vasta näin elokuun puolella. Yritetty on.

Huomenna perjantaina sekä myöhemmin maanantaina on itsenäistä opiskelua, joten pääsen nukkumaan vihdoin pitkään. Ajattelin myös käydä kotikotona, eli lapsuuden kodissani näin viikonlopun aikana. Pitäisi myös editoida pelivideoita, en ole viime aikoina oikein istunut pöytäkoneen äärellä kun tänne omaan vuokra-asuntoon muutin.

Alla olevalla videolla käsittelen heinäkuun suosikit sekä summer bucket listin. Lyhyesti sanottuna, ei kesä suunnitelmien mukaan mennyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti