17. huhtikuuta 2017

none of dem make me feel anything
Ensimmäinen työssäoppimisviikkoni uudella paikalla oli erikoinen, kuin sekoitus kahdesta edellisestä paikastani. On toimintaa, erilaisuuden kirjoa mutta myös sitä jonkinlaista "rentoutta" tai "epävirallisuutta". Vääriä sanavalintoja, mutten saa mieleeni parempaa sanaa. En sano nykyistä työssäoppimispaikkaani rennoksi, kuin siellä ei olisi tekemistä! Ensimmäisenä päivänä lähdettiin porukalla Aavasaksan rinteille, omana tehtävänäni oli taltioida valo- ja videokuvin päivää. Toiset laskettelivat, ja paistettiin myös makkaroita surkeasta lumipyrysäästä huolimatta. Tiistaina taas tutustuin Lappariin, jossa järjestetään alle kahden viikon kuluttua Meän Tube-tapahtuma, jonne tulee mm. eedspeaks ja mariieveronica. Sitten olen tutustunut itse työssäoppimispaikkani sisäiseen toimintaan. Aiheuttaahan tuo paikka toki stressiä ja paineita tälle aralle, ei-sosiaaliselle ihmistyypille! Paljon on totuttelemista.Sitten pääsiäislomaan! En nyt sano tuntevani oloani rentoutuneeksi, mutta viimeiset muutama päivä ovat olleet kyllä ihan mukavia. Olin mökillä pari päivää, ja sitten lauantai-sunnuntain välisen yön vietin yhdessä kaverini ja tuttavan kanssa. Poikkesimme jopa Oulussa, ja pääsin vihdoin maistamaan myös McDonaldsin nugetteja valkosipulidipin kanssa.

puhelimen kuvia lauantai-sunnuntaiyöstä


Tulevaisuuttakin on tullut tutkittua hiukan enemmän - tai siis sanoisinko pikemminkin asuntoja. Kahden seuraavan viikon sisällä olen ajatellut käydä IKEAssa ostelemassa hiukan tavaraa, jota tarvitsisi asuntoon kuin asuntoon, kuten juomalaseja tai vatkauskulhoja. Haha, ei paista materialistisuusvikani läpi.

Lukukauden loppu alkaa häämöttää. Kaksi viikkoa täynnä toimintaa, sitten on vappu! Siitä muutama viikko, ja koittaakin valmistujaiset. Härreguud.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti